foto-buitenschilderwerk-door-vakschilders

Buitenschilderwerk

De staat van het buitenschilderwerk is een belangrijk onderdeel van de waarde van een huis. Vooral ook hoe dit gebeurd is door de jaren heen. Dat is een gegeven dat iedere makelaar u zal kunnen vertellen. Toch wordt in de drukte van het dagelijks leven vaak naar achteren geschoven.

Daarom kan een goede, vaste afspraak met uw huisschilder deze zorg omzetten in plezier. Als u ziet dat jaar in, jaar uit, zonder erbij te hoeven stilstaan al het schilderwerk er schitterend uitziet!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met de schilder een goed onderhouden huis

Ook als u dit liever zelf doet kan samenwerking met de professionele schilder wonderen doen. U kunt natuurlijk zelf schilderen, maar dat kost veel tijd en u vraagt zich misschien af of de kwaliteit ervan voldoende is. Het lijkt eenvoudig, maar is wel degelijk vakwerk waarbij kennis van zaken het verschil maakt tussen tevredenheid en teleurstelling! Daarom is het goed om, ook als u zelf schildert, toch af en toe een " grote beurt" te laten geven door een professioneel vakman zodat zaken die u over het hoofd ziet aangepakt worden.

 

foto-kwast-voor-buitenschilderwerk-goed-aangepakt

Verfsystemen voor buitenschilderwerk

Om tot een goed resultaat te komen gaan we na welke verfsystemen er eerder zijn gebruikt. Daarna overleggen we wat een goede oplossing is in ieder specifiek geval. Voorbereiding is het halve werk, de ondergrond wordt goed schoongemaakt. Een planmatige aanpak van schuren, plamuren, gronden, beglazingskit nakijken en evt. vervangen, ... en kitten van naden voorkomt later problemen. Het aflakken is de 'kers op het toetje', vooral omdat we alles 'na-kwasten' wat voor een gladder oppervlak zorgt en dus optimale glans!

 

Houtrot-reparatie

Houtrot kunt u voorkomen door het houtwerk tijdig te onderhouden. Maar wat tijdig is, is voor de leek soms lastig te bepalen. Houtrot komt wel eens als een verassing omdat het met het blote oog soms niet te zien is. Schimmels, hoge luchtvochtigheid of lekkage op naden zijn funest, vandaar dat geregelde controle om houtrot te voorkomen juist voordelig kan zijn. Met regelmatig onderhoud bespaart u geld: deurposten, kozijnen of deuren worden onder de loep genomen. Alle rotte stukken komen in beeld en worden eenvoudig aangepakt. Rot hout wordt verwijderd met een frees. De plekken worden door een epoxy vulmiddel duurzaam gerenoveerd of deels door nieuw hout vervangen. Na dat allemaal glad afgewerkt te hebben, komt het schilderen. Met een prachtig resultaat: kozijnen en houtwerk als nieuw!

 

Garantie

Na de oplevering heeft u natuurlijk de garantie op ons werk. Eventuele gebreken kosten u slechts een telefoontje naar ons om te laten herstellen. Wij proberen altijd zo goed mogelijke onze klanten tevreden achter te laten. 

Neem gerust contact op om uw schilderwerk voortaan op een professionele en zorgeloze manier te laten doen!