Glaszetten

Glaszetten kunt u laten doen door schildersbedrijf Schipper & Schipper.
Wij voorzien alle soorten ramen buiten en binnen van het juiste soort glas

gefigureerd glas, frosted matglas

 

Levering van:
 

  • Isoglas                  
  • HR+ glas
  • HR++ glas
  • Gefigureerd glas
  • etc. etc.

                                   

 

 

 


Besparing

Alle huizen verliezen energie door het glas. Of dit nu warmte in de winter is, of koude in de zomer. Laat eens berekenen wat u uitspaart en binnen hoeveel tijd uw investering in dubbel glas geld opbrengt in plaatsvoordelen van hr glas van kost! Over het algemeen zal de vervanging van enkel glas door HR++ glas (Hoog Rendement glas) in een eengezinswoning ±450 m³ gas in een jaar besparen. Gewoon dubbel glas zal ±300 m³ gas in een jaar besparen.


Soorten dubbel glas

Er zijn diverse soorten isolerende beglazing, bijvoorbeeld normaal Isoglas, HR+glas en HR++glas. Het hoog rendement glas is dubbel glas met daarbinnen een flinterdun metaallaagje. Dit houdt de warmtestraling in huis en de koude buiten, of andersom in de zomer. Hr-glas is daarom nóg betere isolatie dan gewoon dubbel glas. Vraag ons advies wat voor u het beste is!


Geluidwerend glas

Heeft u last van buitengeluid, ook dit is een voordeel van dubbel glas. Een overweging is om in dat geval speciaal geluidwerend glas te laten plaatsen. Dit gaat net zo gemakkelijk als dubbelglas plaatsen.

 

 

Glaszetten-ramenMeer dan alleen glaszetten

Met nieuw glas bestellen is het werk meestal niet geklaard. Soms moet er ook een nieuw kozijn komen en altijd moet een kozijn na glaszetten worden geschilderd. Wij doen alles in één moeite door en besparen zodoende tijd en geld.